< Назад

Преспа

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 19 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Природните убавини на Преспанското Езеро го овозможуваат развојот на туризмот и просперитетот на овој крај.

Автори: