< Назад

Градинар

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 3 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Продавниците на претпријатието „Градинар“, нивната стока и начинот на работењето.

Автори:


Фотографии: