< Назад

Огрев

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 3 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Снабдување на граѓаните на Скопје со огрев - дрва и јаглен за зима.

Автори: