< Назад

Шапкарница „Македонија“

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 4 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Опис на процесот на конфекциска преработка на текстилната стока во претпријатието „Македонија“.

Автори: