< Назад

Вардар - Работнички

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 9 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: На стадионот Вардар во Скопје е одржан фудбалски натпревар меѓу месните ривали Вардар и Работнички.

Автори: