< Назад

Четврти скопски саем

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 2 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1954

Содржина: Изложбените простории и производите изложени на Скопскиот саем.

Автори: