< Назад

Фабрика Треска

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 5 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1954

Содржина: Напредокот и развитокот на дрвната индустрија. Изработка на намештај за широка потрошувачка.

Автори:


Фотографии: