< Назад

Агрокомбинат „Тиквеш“ Кавадарци

Земја на потекло: Р. Македонија

Жанр: документарен

Род: Документарен филм

Времетраење: 23 минути минути

Тип: Филмска лента

Техника: вајдскрин

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 16

Година: 1986

Содржина: Приказ на целокупното работење на агрокомбинатот „Тиквеш“ од Кавадарци. Земјоделски, градинарски, индустриски производи и пласман во земјата и во странство. Филмот е преземен од Агрокомбинатот „Тиквеш“.

Автори: