< Назад

Помеѓу две разделби

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 10 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1961

Содржина: Работите на изградбата на автопатот Братство-Единство, смените на работните бригади, успесите на трасата, новите познанства и радоста на бригадирите по успешно завршената смена.

Автори:


Други соработници:

музика -- Ѓ. Георгиевски
текст -- Србо Ивановски

Фотографии: