< Назад

Десет години слободен мај

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 5 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1955

Содржина: Манифестации при прославата на 1-ви Мај 1955 во Скопје.

Автори:


Фотографии: