< Назад

Кој е виновен?

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 8 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1962

Содржина: Пропаганден филм - обид да се евидентираат причините што доведуваат до сообраќајни несреќи во условите на се погустиот сообраќај.

Автори:


Други соработници:

стручен консултант -- Јово Тодоровски

Фотографии: