< Назад

Шести скопски саем

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 8 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1956

Содржина: Обиколка на штандовите и павиљоните. Преглед на изложената индустриска и занаетчиска стока.

Автори: