< Назад

Полог (туристички преглед)

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1957

Содржина: Туристичка разгледница на Полошката Котлина; природните убавини, туристичките места, Тетово и други населени места и стари занаети во Тетово.

Автори:


Фотографии: