< Назад

Македонија

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 55 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1957

Содржина: Развитокот и напредокот на индустријата, земјоделството и просветно-културните активности во Република Македонија.

Автори: