< Назад

Земјоделие

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 16 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1957

Содржина: Осовременување на процесот на обработка на земјата и модернизација на земјоделските средства во Македонија.

Автори:


Фотографии: