< Назад

Мојот реквием според Брамс

Производство: Интернационал Драма Студио

Земја на потекло: Р.Македонија

Жанр: документарен

Род: ТВ Продукција

Времетраење: 58 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM:

Година: 2002

Содржина: Во филмот е прикажан дел од творечкиот опус на современиот македонски сликар Владимир Георгиевски.

Автори:

Снимател: Јаневски Владо