< Назад

Рудник Жван

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1971

Содржина: Приказна за новоотворениот рудник за железна руда, за чиешто ископување се користат современи технолошки процеси.

Автори:


Фотографии: