< Назад

Тито во Македонија

Производство: ФРЗ - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 16 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1971

Содржина: Посетата на претседателот Тито на Социјалистичка Република Македонија.

Автори: