< Назад

Помеѓу два Илиндена

Производство: ФРЗ - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 15 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1971

Содржина: Запис за посетата на претседателот Тито на Македонија и манифестациите по повод илинденскиот празник.

Автори: