< Назад

Град на две води

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 13 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1966

Содржина: Репортажа за Струга во која се акцентираат локалитетите и збиднувањата по кои овој град е препознатлив.

Автори:


Други соработници:

текст -- Јован Стрезовски
текстот го чита -- Иван Антонов

Фотографии: