< Назад

Патем

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1966

Содржина: Филм за секојдневната работа на патарите кои се грижат за исправноста на патиштата.

Автори:


Фотографии: