< Назад

Крлук

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 10 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1975

Содржина: Слика на макотрпниот живот во бачилото.

Награди: 1975 ФЈДКФ, Белград, Најуспешно филмско режисерско деби

Автори: