< Назад

Вода, вода

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1975

Содржина: Напорите на работниците од фабриката „11 Октомври“ при поставувањето на водоводната мрежа во карпестите предели на Високо Биоково на Макарската ривиера.

Автори:

Сценарио: Попов Трајче

Фотографии: