< Назад

ХЦ Тиквеш

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 46 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1968

Содржина: Целиот тек на изградбата на една од поважните и поголеми хидроцентрали во тиквешкиот регион.

Автори:


Фотографии: