< Назад

Песталоци

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 13 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1969

Содржина: Изградбата на училиштето „Песталоци“ во Скопје, како помош на Владата на Швајцарија по земјотресот во 1963 година.

Автори:


Фотографии: