< Назад

Стакларница

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 25 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1970

Содржина: Процесот на обработка на стаклото: производство на стаклена волна, кристал и амбалажно стакло.

Автори:

Режија: Недков Кочо
Снимател: Петковски Љубе
Сценарио: Недков Кочо

Фотографии: