< Назад

Матуранти

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 16 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1977

Содржина: Запис за првата генерација матуранти од Средното училиште за внатрешни работи во Скопје.

Автори:


Други соработници:

асистенти сниматели -- Миле Ивановски
светло -- Трајче Саздов
помошник организатор -- Неделко Поповски