< Назад

Агрокомбинат „Тиквеш“

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 15 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1977

Содржина: Приказ на развитокот на Агрокомбинатот „Тиквеш“ од Кавадарци.

Автори:

Режија: Недков Кочо
Сценарио: Недков Кочо

Фотографии: