< Назад

Побрзај, полека

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 12 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1978

Содржина: Спротивставувањето на сите пречки, видливи и невидливи, мали и големи, кои ја одбележуваат динамичноста и неврозата на современиот свет, прикажано на метафоричен начин.

Автори: