< Назад

Самопридонес

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 25 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1979

Содржина: Од изградбата и пуштањето во употреба на рекреативниот центар - Езеро Треска, близу Скопје.

Автори:


Фотографии: