< Назад

ХЕ Маврово

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 34 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1981

Содржина: Развојниот пат на хидроелектраната „Маврово“, од почетокот на изградбата до денес.

Автори: