< Назад

Мостови - Струшки вечери на поезијата

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 43 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1982

Содржина: Преглед на изминатите Струшки вечери на поезијата со презентација на лауреатите на Златниот венец на поезијата.

Автори:


Фотографии: