< Назад

Студенчица

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 15 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1982

Содржина: Изградбата на регионалниот водовод Кичево-Прилеп.

Автори: