< Назад

ХЕК Југохром - Попова Шапка

Производство: Вардар филм - Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Жанр: репортажа

Род: Документарен филм

Времетраење: 15 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1984

Содржина: Убавините на рекреативниот центар Попова Шапка и можностите за престој во хотелските капацитети на ХЕК Југохром.

Автори:


Други соработници:
текстот го чита -- Јован Павловски