< Назад

Тунел

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 24 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 1984

Содржина: Текот на изградбата на еден тунел и проблемите врзани за оваа комплицирана работа.

Автори: