< Назад

Гостивар вчера и денес

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 31 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1984

Содржина: Врз основа на автентични документи и фотографии од минатото и снимениот филмски материјал, е прикажан развитокот на градот Гостивар.

Автори: