< Назад

Транспортен центар

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 57 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1984

Содржина: Пуштањето во погон на модерниот транспортен центар во Скопје со осврт на почетокот на изградбата, кон крајот на 19-иот век, и развојниот пат до денешните дни.

Автори: