< Назад

Металски завод „Тито“

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 17 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1985

Содржина: Приказ на една од фабриките на Металскиот завод „Тито“ која изработува машини за обработка метали.

Автори: