< Назад

Ангроинженеринг

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 19 минути

Тип: Филмска лента

Техника: вајдскрин

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1985

Содржина: Пропаганден филм за работните успеси на претпријатието „Ангроинжињеринг“ од Скопје во изградбата и опремувањето на деловни, хотелски, индустриски и други објекти во Републиката и во земјата.

Автори:


Други соработници:

организатор на снимање -- Владо Камберски
соработници -- А. Кузмановски; Афродита Марковиќ
светло -- Петар Богоевски

Фотографии: