< Назад

Афирмација

Производство: Вардар филм - Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Анимиран филм

Времетраење: 0 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 1982

Содржина: Секој човек во текот на својот живот се бори да ги оствари своите цели. Напорите се константни, желбата и стремежот за успех се секогаш присутни. Но најчесто на крајот и покрај напорите и стремежот за успех истиот не се постигнува.

Автори:


Други соработници:

соработници -- Владимир Боројевиќ; Мице Јанкуловски; Тонкица Митровска; Зорица Ангеловска