< Назад

Мис Амнезија

Производство: „Вардар филм“ - Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 0 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 2000

Содржина: Една девојка се буди на една клупа во парк. Таа не си спомнува ништо. Еден човек, Филимон Варадинов, кој можеби ќе ѝ помогне да се сети која е, ѝ приоѓа…

Напишано од м-р Сунчица Веселиновска

Автори:


Фотографии: