< Назад

Хофманова 13

Производство: Вардар филм

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 21 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 2000

Содржина: Приказна меѓу сонот и јавето за перверзните игри во главата на осамен, средовечен човек, кој со помош на жената-фантом мечтае за свој харем.

Напишано од м-р Сунчица Веселиновска

Автори:


Други соработници:
гардероба -- Ружа Велковска, Сузана Велковска
фар мајстор -- Мане Насков
изведувач -- Диме Стојановски
реквизитор -- Александар Мижимаков
шарфер -- Сашо Прошев
шминкер -- Светлана Гутиќ
секретар на режија -- Радмила Живковиќ
секретар на продукција -- Tања Брковска
водач на статисти -- Гоце Саздановски
водач на снимање -- Ѓорѓи Георгиевски
тонска обработка -- Глигор Паковски
ментор -- Столе Попов