< Назад

Езерани

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 0 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 2000

Содржина: Документарно-поетски приказ на Преспанското Езеро.

Автори: