< Назад

Најденка

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 0 минути

Тип: Филмска лента

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 2002

Содржина: Игран приказ на еден древен пагански обичај за оздравување на болно дете во Кривопаланечкиот крај.

Автори: