< Назад

Едно од лицата на смртта

Производство: Пан Продукција

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 0 минути

Тип: Филмска лента

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 2003

Содржина: Филмот е работен според расказот ТАТКО од Петре М. Андреевски. Исечок од животот којшто како пајакова мрежа се плете околу човечките судбини. На прашањата тешко дека некогаш ќе се добијат вистинските одговори.

Автори:


Директор на фотографија -- Милорад Глушица
Музика -- Драган Даутовски

Улоги: Никола Кумев, Кристијан Мицевски

Фотографии: