< Назад

Сликарот

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 18 минути

Тип: Филмска лента

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 2002

Содржина: Играно-анимиран филм за патувањето на Сликарот во светот на Шаманите.

Автори:


Продуцент -- Јаќоски Фидан
Монтажа -- Јаќоски Александар
Музика -- Јаќоски Фидан