< Назад

Часовник

Земја на потекло: Република Македонија

Род: ТВ Продукција

Времетраење: 7 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 1997

Содржина: Филм за клаустрофобичната немоќ за комуникација со надворешниот свет.

Награди: Награда за најдобар краток филм на конкурсот на Советот на Европа во 1997 година.

Автори:


Музика -- Ориѓански Златко, Спасовски Зоран
Сценографија -- Блажевски Сашо

Фотографии: