< Назад

Блабатори

Производство: Вардар филм - Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Анимиран филм

Времетраење: 5 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 1986

Содржина: Филм од серијата за ликот Пецко. Ова е сторија за ораторите и за ораторството.

Автори:


снимател -- Јосип Шестак

Фотографии: