< Назад

Караѓозовски Љубе

Филмографија:

1959: Виза на злото ( Директор на филм, )
1961: 14 финале на фудбалскиот куп Вардар - Вартекс ( Организатор на снимање, )
1963: Скопје, 26.7.1963 ( Соработник, )
1969: Републиката во пламен ( Помошник директор на филм, )
1978: Лето Господово '77 ( Директор на филм, )
1982: Ткаачки ( Организатор на снимање, )