< Назад

Поповски Диме

Филмографија:

1980: Оловна бригада ( Асистент на режија, )
1984: Нели ти реков ( Споредна улога, )
1987: Хај-фај ( Асистент на режија, )
1991: Тетовирање ( Асистент на режија, )